Skip to main content
Gradečki projekt d.o.o.

Umjetnost inovativne arhitekture

Naš temeljni brend, Gradečki projekt d.o.o., donosi vam iskustvo projektiranja i nadzora gradnje kuća koje se izdvaja po svojoj individualnosti i tehničkoj besprijekornosti.

Slogan “Umjetnost inovativne arhitekture” odražava našu predanost stvaranju prostora koji su više od običnih – oni su umjetnička djela koja se stapaju s okolišem. Svaki projekt se pažljivo oblikuje kako bi ispunio vaše potrebe i estetske preferencije.


Modulor dom

Gotovi projekti za brzu realizaciju

Modulor Dom, naš brend specijaliziran za gotove projekte kuća, donosi vam klasično građene opečne kuće s najvišom seizmičkom otpornošću.

Ovi projekti ne samo da pružaju kvalitetan i siguran dom, već i ubrzavaju proces dobivanja građevinske dozvole. Modulor Dom je vaš ključ za brzu i pouzdanu realizaciju vašeg doma.


Interijer.in

Inspiracija za vaš unutarnji prostor

Brend Interijer.in je vaš partner za transformaciju unutarnjeg prostora u pravo umjetničko djelo. Naš tim stručnjaka za projektiranje i opremanje interijera poštuje suvremene dizajnerske ideje, pružajući vam najbolja rješenja koja se ističu inovacijama i funkcionalnošću. Također, kroz ovaj brend pružamo usluge manjih radova kod preuređenja stambenih prostora, donoseći svježinu i stil u svaki kutak vašeg doma.

S ponosom predstavljamo naše brendove koji reflektiraju našu strast prema arhitekturi, inovacijama i vrhunskoj usluzi. Bez obzira na vaše potrebe, Gradečki projekt d.o.o. i njegovi brendovi stoje vam na raspolaganju kako bismo zajedno stvorili prostor koji nadmašuje očekivanja.