Skip to main content

Naša priča, vaša inspiracija

Dobrodošli u svijet tvrtke Gradečki projekt d.o.o. – Vašeg pouzdanog partnera za arhitektonsko projektiranje, dizajn, savjetovanje i stručni nadzor gradnje! Sa svojim početcima još 1993. godine, Gradečki projekt d.o.o. se uzdiže kao simbol inovacije, stručnosti i izvrsnosti u domenu arhitekture. Naša tvrtka je postala nezaobilazno ime u graditeljskoj sceni Republike Hrvatske, a naša strast prema kreiranju prostora ne poznaje granice.

Naš iznimni tim broji preko 9 vrhunskih stručnjaka od kojih svaki donosi vlastiti doprinos u stvaranju funkcionalnih i estetskih rješenja. Svaki projekt je naša prilika pokazati predanost prema detaljima i stvorimo prostor koji prelazi očekivanja.

Predanost kvaliteti

Želite raditi s nama?

Naš portfelj obuhvaća širok spektar projekata koji su ostavili pečat na graditeljskom horizontu.

S više od 1000 obiteljskih kuća, nekoliko desetaka javnih i stambenih zgrada te projektima javnih dvorana koje sa ponosom ističemo, naša tvrtka je postala sinonim za kvalitetu i inovaciju.

Misija i vizija

Tehnički segment naše tvrtke ima bogato iskustvo u projektiranju poslovnih i proizvodnih hala, podržavajući gospodarski razvoj i industrijski sektor. Naša prisutnost seže diljem Republike Hrvatske, pružajući stručno savjetovanje i nadzor u graditeljskim projektima.

U Gradečki projekt d.o.o., vaši snovi postaju stvarnost. Pridružite nam se na putovanju stvaranja prostora gdje život dobiva svoj puni izraz. Vaša vizija, naša stručnost – zajedno gradimo budućnost.