Tvrtka Gradečki projekt je osnovana 1993. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću za građevinarstvo, projektiranje i trgovinu, sa stalnim sjedištem u Filipovićima 1b, u blizini Sv. Ivana Zeline. Tvrtka je započela sa radom sa jednom zaposlenom osobom, da bi nakon proširenja poslovnih prostora 2004.g. dostigli uz manje promjene današnji radni tim od 7 stručnjaka s područja arhitekture i graditeljstva. Dugogodišnja kvalitetna suradnja sa specijaliziranim stručnim kooperantskim tvrtkama jamči kvalitetu naših projekata.

Osnovna djelatnost tvrtke je arhitektonsko i građevinsko projektiranje u visokogradnji, te popratni poslovi. Također, pružamo usluge stručnog i projektantskog nadzora.

Veliki dnevni boravak, kamin u kuhinji, ostakljeno pročelje, prozračan ured i slično, samo su neke od želja naših investitora koje definiraju kreativni proces koji završava gotovim projektnim rješenjima po kojima smo u dosadašnjem radu tvrtke ostvarili nekoliko stotina stambenih, gospodarskih i poslovnih objekata diljem Republike Hrvatske.

Pretvorite svoje želje, potrebe i mogućnosti u stvarne kvadrate vašeg prostora, obratite se s povjerenjem.

Dio popisa izvedenih projekata potražite pod referencama!

 

 

Obavezni podaci o tvrtci

Naziv i skraćeni naziv tvrtke
Gradečki projekt, poduzeće za projektiranje i građevinarstvo d.o.o. / Gradečki projekt d.o.o. Sv. Ivan Zelina

Sjedište tvrtke
Filipovići 1b, 10383 Komin, Sveti Ivan Zelina

Sud kod kojega je tvrtka upisana u Sudski registar
Trgovački sud u Zagrebu

Broj pod kojim je tvrtka upisana u Sudski registar
Tt-95/34430-4 OIB: 53323081765 MB: 00399027

Iznos temeljnog kapitala trgovačkog društva i je li temeljni kapital uplaćen u cijelosti
19.000,00kn u cjelosti

Prezimena i najmanje jedno ime člana uprave društva, a kod dioničkog društva članova uprave, odnosno izvršnih direktora i predsjednika nadzornog odnosno upravnog odbora
Gradečki Zlatko, direktor

Tvrtka i sjedište institucije kod koje se drži račun i broj tog računa
Zagrebačka banka žiro: 2360000-1101489334

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više možete saznati ovdje.

Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite ovdje: