Skip to main content

Hala Mičevec

Više o projektu

  • PROJEKT: Celčić Mičevec
  • PROGRAM: poslovno, industrija, proizvodni pogon
  • STATUS: završeno, u uporabi
  • LOKACIJA: Mičevec, Velika Gorica
  • BRUTO POVRŠINA: 400 m2
  • GODINA: 2018.
  • PROJEKTANTSKI TIM: Jerko Bošković, mag.ing.aedif.; David Bušnja, bacc.ing.aedif.; Robert Gradečki, mag.ing.arh.

Potreba za vlastitim poslovnim prostorom počinje od samog osnutka tvrtke. Mnogi poduzetnici se zbog raznih rizika odlučuju za najam prostora, dok oni rijetki sa neisgurnošću i strahom pristupaju gradnju vlastitih poslovnih i proizvodnih prostora. Zato je iznimno važno postupku gradnje pristupiti uz iskusni projektantski tim, te im prepustiti organizaciju projektiranja i ishođenja svih dozvola.

Ova hala u Velikoj Gorici koncipirana je kao dvo volumenski objekt sa upravnim prostorom i skladišno-obrtničkom radionicom.  Zahvaljujući našem iskustvu, uz uporabu novih softwareskih alata projekt je završen u rekordnom roku. Građevinska dozvola je izdana bez prigovora na projekt, te se odmah pristupilo gradnji. U samo 4 mjeseca od početka projektiranja, zgrada je dovedena do trenutka završavanja grubih građevinskih radova. Modeliranje zgrade u REVITU omogućilo nam je bolju i detaljniju kontrolu izvođenja zgrade bez izvedbenog projekta. Zgrada je do potpune gotovosti dovršena za samo 6 mjeseci od početka projektiranja uključujući izdavanje svih upravnih akata.

Projekt je izrađen u suradnji sa tvrtkom partnerom, projektantom elektrotehnike i energetike zgrade – tvrtkom Tesla d.o.o. iz Ivanca.

Ukoliko planirate graditi proizvodnu ili skladišnu halu, Gradečki projekt može biti Vaš savršen partner. Obratite se putem kontakt obrasca.

Krajem svibnja završili smo prvi projekt izrađen po novom standardu. Idejni i glavni projekt za izgradnju industrijske hale u Mičevcu kraj Velike Gorice izrađen je u Autodeskovom BIM alatu – Revit LT.

„Mali korak za BIM, ali veliki za Gradečki projekt! 🙂
Sa današnjim danom, smo službeno ušli u društvo arhitektonskih ureda koji svoje projekte podižu na višu razinu – svu dokumentaciju smo izradili u BIMu uz Autodesk Revit.
Industrijska hala u Mičevcu je prvi projekt izrađen na ovaj način, a siguran sam da nije zadnji!“ – Robert Gradečki, mag.ing.arh.:)