Arhitektura

Arhitektonskim projektiranjem bavimo se od osnutka 1993. godine. Do sada smo na području cijele Republike Hrvatske realizirali gotovo tisuću objekata različitih namjena. Dio realiziranih projekata možete pronaći ovdje: REFERENCE

Opširnije...

Dizajn interijera

IN_Interijer je studio koji djeluje unutar naše tvrtke, a specijaliziran je za projektiranje, opremanje i izvođenje interijera.

Untitled-1

 

Najbolju inspiraciju potražite na našem instagram profilu: interijer.in

Ukoliko Vam je potrebno projektiranje ili savjetovanje vezano uz interijere, preporučamo Vam jedan od naših paketa usluga:

Opširnije...

Legalizacija

Rok za predaju zahtjeva za izdavanje rješenja o izvedenom stanju produljen je do 30.6.2018. godine! U dogovoru sa resornim ministarstvom omogućena je predaja zahtjeva bez priloženih potrebnih dokumenata. Primamo i dalje predbilježbe za legalizacije sa predanim "praznim" zahtjevima bez dokumentacije, te predbilježbe za novi krug legalizacija.

Opširnije...

Tipski projekti

Kroz gotovo 25 godina iskustva u projektiranju skupili smo velik broj referenci. Pojedine od tih zgrada iskazale su se kao zahvati iznimno niskih zahtjeva za projektiranje. To su npr. manje vikendice, klijeti, spremišta, garaže, bunari, staklenici, nadstrešnice do 50m2 i slično. 

Opširnije...

Etažiranje

Etažiranjem uspostavljate vlasništvo nad točno određenim dijelom zgrade. Vi možete biti vlasnik svojeg stana i kroz suvlasnički udio zgrade, no time nije točno definirano što je Vaše!

Opširnije...

Konzalting - savjetovanje

Više od 25 godina iskustva, nebrojeno mnogo projekata i suradnika, te izvrsno uhodan stručan tim omogućavaju nam da sa apsolutnom sigurnošću odgovaramo na sva Vaša pitanja.

Opširnije...

Energetska obnova

Energetska obnova zgrada podrazumijeva primjenu mjera energetske učinkovitosti u svrhu poboljšanja energetskog svojstva zgrade. Energetskom obnovom zgrade ostvaruju se uštede električne i toplinske energije, smanjuju se troškovi za energiju te se povećava ugodnost boravka i rada u zgradama.

Opširnije...

Energetski certifikat

Energetski certifikat mora imati zgrada javne namjene ili dio zgrade mješovite namjene koji se kao samostalna uporabna cjelina koristi za javnu namjenu ako ima ukupnu korisnu površinu veću od 250 m², te svaka druga zgrada koja se gradi, prodaje, iznajmljuje, daje u leasing ili u zakup, odnosno njezina samostalna uporabna cjelina koja se gradi ili prodaje.

Opširnije...

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više možete saznati ovdje.

Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite ovdje: