Arhitektonskim projektiranjem bavimo se od osnutka 1993. godine. Do sada smo na području cijele Republike Hrvatske realizirali gotovo tisuću objekata različitih namjena. Dio realiziranih projekata možete pronaći ovdje: REFERENCE

Naša arhitektura uvijek je prilagođena i skrojena po potrebama i mogućnostima investitora. Koristimo svoje znanje i stručnost kako bismo sa apsolutnom sigurnošću mogli kontrolirati troškove izgradnje, ali i režija kada se gradnja završi. Upravo zato preporučamo i projektiramo gradnju niskoenergetskih, pasivnih i nul energetskih kuća.

U mogućnosti smo izraditi cjelovita projektna rješenja za građenje, rekonstrukciju, adaptaciju i nadogradnju stambenih, javnih, društvenih, poslovnih i gospodarskih zgrada.

Proces projektiranja započinje intervjuom. Prije ovog sastanka, pokušajte definirati svoje temeljne želje i potrebe u vidu namjene i veličine prostora, ali i mogućnosti kao što su financije.

Ukoliko već posjedujete parcelu na kojoj želite graditi, dobro je ponijeti na razgovor i izvod iz katastarskog plana. U razgovoru, omogućiti će vam se pristup svim željenim informacijama, te krenuti u realizaciju vašeg projekta. Ovisno o veličini objekta i namjeni objekta, mijenjaju se i potrebne dozvole za gradnju. Za više infomacija molimo Vas da nas kontaktirate.

 

  Arhitektonske projektantske usluge:

  • Konzalting - savjetovanje
  • Idejna rješenja s 3D vizualizacijama
  • Idejni projekt
  • Glavni projekt
  • Izvedbeni projekt
  • Projekti unutarnjeg i vanjskog uređenja
  • Projekti uklanjanja građevina (rušenja)
  • Stručni nadzor gradnje
  • Projektantski nadzor gradnje

  Cijena glavnog projekta:

Formiranje cijene glavnog projekta definirano je pravilnikom Hrvatske komore arhitekata: CJENIK HKA

Zbog složene zakonske regulative i složenosti projektiranja cijena se izračunava u skladu sa ukupnom vrijednosti investicije, namjenom i lokacijom. 

ZATRAŽITE BESPLATNU PONUDU  -> KONTAKT

- u opisu obavezno navedite: namjenu zgrade i približnu željenu površinu, lokaciju (k.č.br. i k.o.), opis svojih ideja i kontakt telefon

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više možete saznati ovdje.

Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite ovdje: