Skip to main content
Objavljeno:

Proizvodna hala pored Velike Gorice

Krajem svibnja završili smo prvi projekt izrađen po novom standardu. Idejni i glavni projekt za izgradnju industrijske hale u Mičevcu kraj Velike Gorice izrađen je u Autodeskovom BIM alatu – Revit LT.

„Mali korak za BIM, ali veliki za Gradečki projekt! 🙂
Sa današnjim danom, smo službeno ušli u društvo arhitektonskih ureda koji svoje projekte podižu na višu razinu – svu dokumentaciju smo izradili u BIMu uz Autodesk Revit.
Industrijska hala u Mičevcu je prvi projekt izrađen na ovaj način, a siguran sam da nije zadnji!“ – Robert Gradečki, mag.ing.arh.:)

Zahvaljujući našem iskustvu, uz uporabu novih softwareskih alata projekt je završen u rekordnom roku. Građevinska dozvola je izdana bez prigovora na projekt, te se odmah pristupilo gradnji. U samo 4 mjeseca od početka projektiranja, zgrada je dovedena do trenutka završavanja grubih građevinskih radova. Modeliranje zgrade u REVITU omogućilo nam je bolju i detaljniju kontrolu izvođenja zgrade bez izvedbenog projekta. Završetak i priprema za uporabnu dozvolu se očekuje kroz 2 mjeseca. U nastavku pogledajte galeriju trenutnog stanja.

Ukoliko planirate graditi proizvodnu ili skladišnu halu, Gradečki projekt može biti Vaš savršen partner. Obratite se putem kontakt obrasca.

  • PROJEKT: Celčić Mičevec
  • PROGRAM: poslovno, industrija
  • STATUS: u gradnji
  • LOKACIJA: Mičevec, Velika Gorica
  • BRUTO POVRŠINA: 400 m2
  • GODINA: 2018.
Hala Vg 1
Hala Vg 2
Hala Vg 3
Hala Vg 4
Hala Vg 5
Hala Vg 6
Hala Vg 7
Hala Vg 8
Hala Vg 9
Hala Vg 10
Hala Vg 11
Hala Vg 12
Hala Vg 13