Skip to main content
Objavljeno:

Trosoban stan na prodaju

U našem projektu – Prevoj hill residence preostao je još samo jedan slobodan stan!

Osnovna ideja stambene zgrade ”Prevoj hill residence” počiva na održivoj – ekološkoj – nisko energetskoj nZEB gradnji. Zgrada modernog i suvremenog oblikovanja maksimalno iskorištava čari male prirodne oaze blizu centra grada Zagreba, u ulici Prevoj između Svetog Duha i Šestinskog dola. Panoramske staklene stijene, dizalice topline, rekuperacija zraka, vrhunska smart home oprema, dizajnerske obloge i rasvjeta čine ovu stambenu zgradu savršenim suvremenim stambenim prostorom. Zgrada sadržava 4 stambene jedinice s planiranim rokom završetka krajem 2021. godine.

”Prevoj hill residence”, luksuzno je i moderno projektirana samostojeća zgrada koja osigurava visoku razinu kvalitete, privatnosti ali i sigurnosti življenja, na samo 5 minuta udaljenosti od Ilice, nalazite se u tišini gdje redovno osluškujete samo pjev ptica. Prilikom projektiranja, posebnu pažnju smo posvetili pozicioniranju zgrade na parcelu te smo osigurali idealne orijentacije prostorija unutar stanova čime su svi dnevni prostori orijentirani na jug i istok odnosno zapad, minimalna površina je određena za ulazne prostore i hodnike, a dnevni boravci su maksimalno komotni.

Zgrada je projektirana i gradi se na kč. br. 3993, k.o. Mikulići, površine parcele 780m2, ukupne neto površine objekta od 398m2. Objekt se gradi sukladno svim aktualnim pravilima struke, s armirano-betonskom konstrukcijom te će biti postignut A+ energetski razred čime, osim sigurnosti života, dugoročno ostvarujete maksimalne uštede na energentima. Važno je za napomenuti da cijeli južni pogled zauvijek ostaje slobodan odnosno nije moguće njegovo zatvaranje nekom drugom novogradnjom, a pogled se proteže preko dječjeg parka na šumu, zaštićenu kao zelena zona.

Stan oznake S2, kompaktan je trosobni stan unutarnje površine 50m2 s natkrivenom terasom (loggia) površine 8,5m² uz koji dolaze dva parkirna mjesta, jedno garažno površine 14m² i jedno vanjsko parkirno mjesto površine 13m² kao i spremište površine 1,5m2 u kojem je ugrađen spremnik tople vode. Uz veću spavaću sobu, projektirana je i manja soba koja može postati walk-in ormar ili mala radna/dječja soba. Kao sustav grijanja izvode se dizalice topline s podnim grijanjem u svim prostorima, a dnevni boravak je opremljen i zasebnim klimatizacijskim uređajem i lokalnim rekuperatorom zraka.

U svim prostorijama ugrađuju se rolete na elektro pogon, a u prostor kupaonice će biti ugrađeno ozvučenje (BT, FM, SD…). Na odabranim pozicijama se postavljaju elektro utičnice sa dodatnim USB utorom, a na poziciji garderobnog ormara u sobama te na poziciji gornjih kuhinjski elemenata osiguran je izvod struje za rasvjetu namještaja. Pored ulaznih vrata ugradit će se video portafon sa mogućnosti kontrole putem mobilne aplikacije.

Ispred svakog stana osigurana je priprema za vlastiti video nadzor dok je ulazno/izlazna pozicija zgrade kao i njen okoliš opremljen zajedničkim sustavom video nadzora.

Stan se sastoji od:

  • Ulazni prostor – 5,07m2
  • Kupaonica – 4,92m2
  • Soba – 12,05m2
  • Soba – 5,60m2
  • Dnevni boravak + kuhinja i blagovaonica – 22,40m2
  • Loggia – 8,35m2 (obračun 6,26)
  • Parkirno mjesto – 12,5m2 (obračun 2,50m2)
  • Garaža – 14,98m2 (obračun 9,00m2)
  • Spremište – 1,5m2 (obračun 0,78m2)

Ukupna stvarna podna površina: stan + loggia = 58,39m2, parkirno mjesto + garaža + spremište =29,04m2, ukupno 87,43m2, a prodaje se po cijeni od 190.000,00€

Stan se prodaje neopremljen i spreman za useljenje.
Više informacija možete doznati na https://nzeb-gradnja.hr/, ili pozivom na 095/4467-420

FOTOGRAFIJE:

Stan: Zagreb, Prevoj hill residence , 60m2 + 30m2, novogradnja (prodaja) (njuskalo.hr)

Povoljne stanove već od 1250€/m2 pronađite na ovom linku.