Skip to main content
Objavljeno:

Zgrada 1 – naselje A+

Stambeno naselje A+ nalazi se u Gradu Sv. Ivanu Zelini u Bocakovoj ulici. Naselje se sastoji od tri zgrade sa dvosobnim, trosobnim i četverosobnim stanovima. U krugu od 2 minute hoda slabije prometnom ulicom nalaze se obiteljske kuće i manje tihe poslovne obiteljske djelatnosti. Na manje od 6 minuta hoda nalaze se osnovna škola, srednja škola sa gimnazijom, vrtić, sportska dovrana, ambulanta sa hitnom službom i vatrogasni centar. Za 6 do 10 minuta hoda nalazite se u samom centru grada gdje se nalaze crkva, trgovački centar, banke, gradska uprava, muzej, kino, kazalište i općinski sud.

Svoj novi dom pronađite u stambenom naselju A+ u Sv. Ivanu Zelini. Dvosobni, trosobni i četverostobni stanovi već od 54m² do 75m²  useljivi su od ljeta 2017. godine!

Na na ovom linku pronađite katalog stanova prve zgrade:

-> KATALOG STANOVA 1

Grad Sv. Ivan Zelina je poželjno mjesto za život. Troškovi obrazovanja mladih su sufinancirani iz gradskog proračuna. Vrtić po djetetu iznosi 600 kuna mjesečno, a knjige za niže razrede osnovne škole su besplatne. Srednjoškolci i studenti ostvaruju sufinanciranje troškova prijevoza, te stipendije. Nezaposlenost je manja od 4%. Grad je idilično mjesto za miran suživot u prirodnom krajoliku, udaljenom od gradske gužve i zagađenja.

 

ZA VIŠE INFORMACIJA I PRODAJU KONTAKTIRAJTE:

PUHELEK LOGISTIKA d.o.o.
Toplička 9
HR-10380 Sv. Ivan Zelina
tel: 099/333-9999